Velkommen til den nye hjemmeside

03-12-2020

Det er med stor glæde og spænding, at bestyrelsen kan præsentere vores helt nye hjemmeside. 
Et intuitive administrationssystem som forenkler klubbens administration og frigiver dermed både tid og ressourcer.

Hvorfor en ny hjemmeside?

Den velkendte hjemmeside siden 2011 bliver ikke understøttet mere og klubben stod derfor ved en skillevej. Enten skulle man forsætte med nuværende leverandør, der skulle programmere en ny side til os eller finde en leverandør der målrettede sig foreninger.

Nogle af vores vigtigste punkter var, at hjemmesiden understøttede kortbetaling til kontingent samt at den var responsiv, så mobiler og tablets nemt kunne benytte den. Men samtidig ønskede vi nogle forbedringer på booking og arrangementer, som vi havde på den gamle hjemmeside. Generelt var der behov for et mere intuativt administrationsystem som kunne gøre bestyrelsesarbejdet nemmere.

DIF og DGI's Foreningspulje

I håbet om at komme hurtigere i mål med en ny hjemmesiden, søgte bestyrelsen derfor DIF og DGI’s foreningspulje om 21.244 kr. til oprettelse af hjemmeside fra Zakobo.dk. D. 26/11-2020 blev vi bevilliget det fulde beløb (læs mere her) og siden da har det gået stærkt. Rigtig stærk!

 

Valget faldt på Zakobo

Zakobo er et forholdvis nyt firma, men alligevel har de over 8 års brancheerfaring inden for hjemmeside/administrationsløsninger til foreninger. Zakobos intuitive administrationssystem forenkler klubbens administration og frigiver dermed både tid og ressourcer. Zakobo har i den indledende fase, været rigtig imødekommende og allerede taget flere af vores ønsker og behov til sig. De har en målsætning om at skræddersy deres funktioner til den enkelte sportsgren, og vi er derfor spændte på hvad udviklingen kan føre til inden for dykkerklubber.

 

Funktioner på den nye hjemmeside: