MEDLEMSFORDELE

Hos Perlen har vi den filosofi, at hvis du er aktivt medlem, så har du også fri adgang til alle klubbens faciliteter. 
 
Det vil sige, at der kommer ikke ekstra priser på hverken brug af båd, lån af udstyr eller nitrox.
 
Dermed forsøger vi at skabe rammerne for flest mulige aktive medlemmer, samtidig med vi minimere administrationen. Keep it simple!
 
MEDLEMSSKAB AKTIV PASSIV
Svømmehal og Motion
Klubaftenen og sociale arrangementer
Gratis lån af udstyr, både og trailer
Gratis fyldning af luft, nitrox og ilt
DSF medlemsskab inkl. dykkerforsikring
Kan deltage i klubbens dykkerturer og events arrangeret af forbundet
  800 kr. / halvårlig
Under 18 år = 50% rabat
400 kr. / halvårlig

 

Gratis lån af udstyr, både og trailer
Som medlem af klubben kan du gratis låne klubbens udstyr. Klubben har ti sæt udstyr med vinge/bagplade, regulator og flasker til udlån. Du kan også gratis låne klubbens to dykkerbåde, hvis du skal ud og dykke. Det betyder, at nye medlemmer kan få fuld glæde af dykkersporten, uden at skulle investere en masse penge i den dyreste del af udstyret. 
Uddannelser og kurser
Om du er helt ny og vil lære at dykke, eller gerne vil videreuddannes, så er dette muligt gennem klubben. Klubben samarbejder med dykkercentrer og selvstændige instruktører, så klubben sikrer et bredt udvalg af uddannelser. Der vil også være dykkerrelaterede kurser.
Dykkerture
Turudvalget i klubben vil sørge for at planlægge og afvikle forskellige dykkerture i løbet af året. Som ny dykker, kan det være svært, lige at finde de rigtige steder. Turudvalget er gode til at arrangere ture for nye medlemmer og få dem inddraget i klubben. Derudover kan klubbens egne medlemmer også arrangerer ture. Det kan være alt lige fra fyraftensdyk i Lillebælt, til vragdyk på vesterhavet eller kattegat, til klubture til Tyskland, Sverige eller Norge. Du kan se klubbens planlagte ture her.

Klub aften og sociale arrangementer
En rigtig stor del af dykning er det sociale og tiden over vand. Da dykning er en mere selvstændig sport, hvor der ikke er decideret holdtræning, så har vi fastsat torsdag til vores 'klubaften'. Det er forskelligt hvor mange der møder op, men der er mulighed for at teste lidt udstyr, eller vedligeholde færdigheder i bassiner. Derudover så kan man hygge sig i klubbens faciliteter med en sodavand eller øl, mens der fortællers historier og planlægges næste dykkertur. Klubben afholder også årligt både julefrokost og sommerfest, hvor der festes til langt ud på natten.

Svømmehal og motion
I klubbens bassintider tirsdage og torsdage, er det muligt at anvende spring- og 25 meter bassinet. Derudover er der fri afbenyttelse af svømmehallens motionsrum (værdi af 2.161 kr.) i deres åbningstider. Læs mere her.
Fyldeanlæg og nitrox
Vi råder over topmoderne fyldeanlæg, med bl.a. to kompressorer og stor luftbank (8x50 liter 300 bar). Det er nemt og sikkert at bruge. Desuden er der fri nitrox og ilt. Læs mere om fyldeanlæg og nitrox her.

Medlem af Dansk Sportsdykker Forbund inkl. attraktiv dykkerforsikring
Som aktivt medlem af Perlen, bliver du også meldt ind i Dansk Sportsdykker Forbund. Som medlem af DSF er du dækket af en attraktiv forsikring, der bl.a. dækker eftersøgning og redning, trykkammer og hjemtransport. Derudover vil du også modtage medlemsbladet 'Sportsdykkeren' fire gange om året. Læs mere omkring medlemfordelene ved DSF her.