Herning Sportsdykkerklub Perlen får støtte til ny og tidssvarende hjemmeside

26-11-2020

PRESSEMEDDELELSE: Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Herning Sportsdykkerklub Perlen nu sætte gang i ny og tidssvarende hjemmeside med medlemsdatabase, booking af udstyr og oprettelse af dykkerturer..
Herning Sportsdykkerklub Perlen har fået 21.244 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan Perlen se frem til at komme i gang med den nye hjemmeside.

Bestyrelsen ser især frem til at Perlen nu kan få en ny og tidsvarende hjemmeside:

Valget af udbyder er faldet på en nystartet virksomhed Zakobo.dk, der med over otte års branchekendskab har startet forfra med et nyt, intuitivt og skalerbart administrationssystem for foreninger. Hjemmesiden er samtidig responsiv, så med den stigende brug af mobiler og andre enheder, så den er nem og brugbar uanset hvilken enhed man besøger hjemmesiden fra. 

Intern skal hjemmesiden tilsikre en bedre kommunikation til klubbens over 100 medlemmer og organisation af foreningen. Ekstern kommer den til at afspejle en aktiv og moderne klub, og derved virke som hvervning af nye medlemmer.

Hjemmesiden kommer primært til at understøtte booking af klubbens udstyr og opslag af dykkerturer. Sekundært medlemsdatabase, rapportering til CFR, integret regnskab og betalingløsning, samt de forskellige hold hvor trænerene kan have deltagerlister og direkte kommunikation med medlemmerne på holdene.

I Perlen glæder formanden og de lidt over 100 medlemmer sig over at kunne komme i gang med hjemmesiden, som både styrker den interne kommunikation og forenings organisation.

En ny og opdateret hjemmeside, vil falde i god tra?d med en moderne og aktiv klub med over 50 a?r pa? bagen i det midtjyske. Klubben bruger i forvejen sociale medier som ansigt ud af til. Men hjemmesiden er og bliver vores primære kommunikationsmiddel, hvor vi nu har en hjemmeside der afspejler resten af klubbens modernisering over de seneste par a?r.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt
Perlen har modtaget bevillingen på 21.244 kr. fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI's foreningspulje
•    Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
•    Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk
•    Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider 

Kontakt
Herning Sportsdykkerklub Perlen 
Formand, Kim Knudsen
kontakt@perlen.dk / 2047 9659

DIF og DGI's foreningspulje
Konsulent, Trygve Laub Asserhøj
taa@dif.dk / 4326 2173