JUNIOR

Perlens juniorafdeling
- er primært for drenge og piger i alderen 12 til 15 år. Du betragtes dog som junior indtil du fylder 18 år. Som junior får du tilbudt at få en snorkeldykker-uddannelse indenfor et anerkendt forbunds rammer. 
Du lære at blive tryg under vand, og du lærer alle de grundlæggende teknikker der skal bruges for at blive en god og sikker dykker. 
I øjeblikket har vi valgt, at følge CMAS uddannelsen.

Bliv verdens bedste makker
Når du starter som juniordykker i Perlen vil du opleve et kammeratskab og et samvær som kun findes i få andre sportsgrene. Fra starten lærer du, at man skal kunne stole på hinanden, man skal kende hinanden og vide, hvordan man reagerer i stressede situationer. En dykker er afhængig af sin makker, og du vil få en masse sjove opgaver, der træner dig til at blive en god makker. 

I vandet året rundt
Vi mødes i svømmehallen hver torsdag, og der er ture til det åbne vand. Her kan vi træne på samme måde som i svømmehallen, fiske under vandet eller sejle i klubbens båd. Vi bruger også rigtig mange dejlige timer med at "lege" i svømmehallen. 

Når du har fået dit certifikat, kan du overveje om du fortsætter som "rigtig" dykker. Du har som snorkeldykker lært teknikken med at holde vejret under vand, trykudligne, tømme maske, bruge finner og snorkel og være en god makker - så har du måske lyst til at kunne trække vejret under vandet.