Anbefaling: Lad dykningen vente...

18-03-2020

Kære medlemmer,

I går meldte vi ud, på baggrund af statsministerens pressemøde, at alle klubbens aktiviteter i marts blev indstillet. Samtidig oplyste vi, at det stadig var muligt at fylde flasker.

I dag har Dansk Sportsdykker Forbund og Hyperbar, anbefalet af vi indstiller alt dykning i den kommende tid. Hyperbar.dk er en gruppe af læger, dykkere, trykkammerledere ved Riget og andre med interesse for dykkermedicin. 

Anbefalingen kommer fordi ressourcerne i beredskabet er begrænset, og en evt. dykkerrelateret ulykke vil kræve en del ressourcer som for tiden er sparsomme.

 

Hvorfor lukker vi så ikke bare helt for klubben?
Vi mener at klubbens medlemmer besidder alm. sund fornuft. Det vil sige, man følger myndighederns anvisning samt efterlever de anbefalinger vi som klub giver, på baggrund af DSF og andre instanser relateret til dykning.

Når man så kan udnytte tiden til at få kontrolleret sit udstyr, kan der være behov for at fylde flasker, hvis de f.eks. har været skilt af og efterset.

Men hvis vi kan se denne tillid bliver misbrugt, eller der kommer nye forhold, så kan det ende med vi helt lukker af for adgangen til fylderummet.

Vi skal passe på os selv og hinanden.

/Bestyrelsen